Skip to Content

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Minősített Könyvtár cím pályázatot hirdetett áprilisban. A pályázóknak önértékelést és szakmai beszámolót kellett benyújtaniuk, amelyben bemutatták a szervezetfejlesztési munkájukat. A pályázó intézmények minőségmenedzsment tevékenységét szakértők értékelték a benyújtott szakmai beszámolók (http://www.konyvtar-szarvas.hu/web/guest/minosegiranyitas)  és a helyszíni látogatások alapján.

2018-ban a Tessedik Sámuel Múzeum és Szárazmalom Városi Könyvtár elnyerte a Minősített Könyvtár címet.

 

 

A szarvasi Városi Könyvtár egész kollektívájának kitartó és magas szintű szakmaisága összegződött ebben a rangos elismerésben. A kitüntető oklevelet Baginé Tóth Erika könyvtárvezető és Harencsárné Liska Mária vette át Babák Mihály polgármester úr kíséretében november 13-án Budapesten a Minisztérium Tükörtermében Fekete Péter kultúráért felelős államtitkártól.  

A Minősített Könyvtár cím elnyerése nagy felelősséggel jár. Olvasóink számára egy olyan könyvtárat szeretnénk biztosítani, ahol ugyanolyan elégedettek lehetnek szolgáltatásainkkal, mint eddig, de mindig számíthatnak valami újra. A kitüntetéssel járó 300 000 Ft jutalmat könyvtári szolgáltatásaink fejlesztésére szeretnénk felhasználni.